Klik hier en registreer je als plantjesverkoper

Help je mee plantjes verkopen?
Registreer je dan snel ...

Het Plantjesweekend is een vaste waarde bij Kom op tegen Kanker. We zijn dit jaar al aan de 23ste editie!

- Wat is het Plantjesweekend? Tijdens het derde weekend van september (15, 16 en 17 september) vinden honderdduizenden azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Een azalea kost € 7.

- Wie verkoopt de azalea's? Duizenden vrijwilligers gaan van deur tot deur met de plantjes of richten een verkoopstand op, aan een grootwarenhuis of op een drukbezochte plaats. Zonder vrijwilligers zou er geen Plantjesweekend zijn.

- Kom op tegen Kanker is steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen. Ook dit jaar, om van deze editie een nog groter succes te maken dan de voorbije jaren. We zouden het heel fijn vinden als jij ook zou meedoen! Word jij dit jaar ook Plantjesverkoper? Klik op de button hierboven en registreer je..

 

 


- Hoe gaat het dan verder?
Van zodra je geregistreerd bent, neemt een districtcoördinator contact met je op. Wil je een comité opstarten, dan word je begeleid en ondersteund door de districtcoördinator. Je krijgt dus een goede ondersteuning, je staat er absoluut niet alleen voor!

En ... jouw inspanning maakt écht een verschil. Weet dat de opbrengst van het Plantjesweekend naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten gaat. Zo worden er  onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen. Alvast bedankt voor jouw steun!

Help mee

Doe een gift!