Music for Life concert van Jacle Bow voor Kom op tegen Kanker!

27 oktober 2017

De muziekgroep Jacle Bow geeft tijdens de Warmste Week een concert voor Music For Life. Samen met hun logistieke partner, stad Deinze, kozen de leden van de groep dit jaar Kom op tegen Kanker als goed doel.

 

Het concept van het concert 'Koers for Life' dat plaatsvindt op 22 december in de Brielpoort, is wel zeer bijzonder. De wielerwereld en de muziekwereld worden op harmonieuze wijze samengebracht. Op het podium zitten 10 profwielrenners op rollen en zij trappen de elektriciteit samen die nodig is voor het concert. Een milieuvriendelijk concert dus.

Koers for Life is een uniek twee uur durend concert met Belgische topartiesten in de Brielpoort. Meesterlijk songwriter Gabriel Rios, urban sensatie Coely, levende legende en organist André Brasseur, jazz- en soulboegbeeld Lady Linn en Nederlandstalig woordkunstenaar Yevgueni worden tijdens het concert begeleid door de Brusselse rockformatie Jacle Bow die zelf de debatten openen met songs uit hun doorbraakalbum “What’s all the mumble about”. Op drum versterken Mario Goossens (Triggerfinger) en Sean D’Hondt (Nailpin, Manoeuvres) de line-up, terwijl David Poltrock (Hooverphonic, De Mens) de keys beroert.

Wat de avond zo uniek maakt is dat ook het kruim van de Belgische wielerwereld afzakt naar Deinze voor Koers for Life. Niet om te genieten van hun welverdiend winterverlof want o.a.. Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Jürgen Roelandts, Sep Vanmarcke, Jens Debusschere, Jolien D'Hoore, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Jasper Stuyven, Jasper De Buyst, Kenny Dehaes, Yves Lampaert, Victor Campenaerts en Zico Waeytens zitten mee op het podium en fietsen er ter plaatse op rollen de elektriciteit samen waarop de bands spelen.
Tickets voor Koers for Life kosten € 20 per stuk.
Kijk ook op https://www.deinze.be/koersforlife

Help mee

Doe een gift!