Nieuws

Vandaag verschijnt in De Standaard een brief aan minister van Volksgezondheid Maggie De Block. Daarin vragen Kom op tegen Kanker, het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (Vigez), Stichting tegen Kanker en VRGT, om de introductie van de HeatSticks op de Belgische markt te verbieden, zolang niet is aangetoond dat ze veilig zijn voor de gebruikers en hun omstaanders.
Lees hier het volledige opiniestuk.

Lees verder

Kom op tegen Kanker investeert in innoverend medisch onderzoek dat meteen bijdraagt tot de overlevingskansen en/of de levenskwaliteit van kankerpatiënten.
 

Lees verder

Vandaag publiceert het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) het rapport over de benodigde ziekenhuiscapaciteit in 2025 en de criteria voor aanbodbeheersing van complexe kankerchirurgie, radiotherapie en materniteit.

Lees verder

Anne Goovaerts, HR-directeur van technologiefederatie Agoria, is de eerste ‘Vriend van Kom op tegen Kanker’.

Lees verder

Kom op tegen Kanker stelt zijn jaarverslag 2016 voor.

U kunt de pdf hier downloaden.

Of het jaarverslag lezen via de online bladermodule.

 

 

Lees verder

Vandaag, Dag van de Mantelzorg, vindt in Assebroek (Brugge), de eerste editie van het mantelzorgcafé “De Mantelfluisteraar” plaats.

Lees verder

Kom op tegen Kanker roept zeventigplussers met kanker en hun naasten op om hun ervaringen met de kankerbehandeling en –zorg te delen via zeventigpluskanker.be of via het gratis nummer 0800 35 445.

Lees verder

Morgen 31 mei is het Werelddag zonder Tabak. Voor het VIGeZ*, Kom op tegen Kanker, Stichting tegen Kanker en VRGT de perfecte aanleiding om alle Vlaamse rokers op te roepen om alle moed te verzamelen en een nieuwe stoppoging te doen.                    

Lees verder

De fietsers van de achtste editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker zamelden 4.085.000 euro in, een absoluut record.
 

Lees verder

Kom op tegen Kanker organiseerde in april een studiedag  'Diversiteit en gezondheidsvaardigheden' en lanceert een call om projecten in te dienen hieromtrent: meer info.

Lees verder

Pagina's

Abonneren op Nieuws

Help mee

Doe een gift!