Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110282613 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Als redelijk geoefend marathonloper ga ik dit jaar op 28 oktober een marathon lopen op de Noordpoolcirkel. Het zijn daar barre weersomstandigheden, temperaturen rond -10°C -15°C, misschien sneeuw, wellicht veel wind. Het parcours gaat over wat bergen, over het noordpoolijs, op verharde en losse sneeuw.

Om me hierop voor te bereiden heb ik reeds een aantal km in Lapland gelopen bij temperaturen van -20°C en dankzij Metro/Makro ben ik in staat om in hun grote diepvriesloodsen bij -25°C te blijven oefenen. Ik doe dit niet zomaar. Voor mij is deze marathon een unieke gelegenheid om een bijdrage te kunnen bieden aan medisch onderzoek naar het vinden van remedies tegen kanker. 

Ik zou het erg op prijs stellen dat u, uw bedrijf, uw medewerkers... een gift doen voor iedere km die ik loop, een gift voor Kom op tegen kanker. Een storting van € 1/gelopen km kan reeds wonderen verrichten. Uiteraard mag u ook meer inzetten! U kan natuurlijk op voorhand een storting doen op rekening BE03 4886 6666 6684 met vermelding van <110282613> + GIFT in het vak vrije mededeling of u kan wachten op mijn resultaat. Aan u de keuze. U zou de organisatie en mezelf een groot plezier doen. Ik hoop dat ik op u kan rekenen, zoals u gedurende 18 jaar mij hebt kunnen vertrouwen om u te verrassen met een gadget op MIPIM. Marc Verschueren

Een organisatie van Marc Verschuerens Polar Circle Marathon

Help mee

Doe een gift!