Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110296757 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Op 24 maart 2017 heeft mijn schoonzus Els op 50 jarige leeftijd haar strijd verloren tegen kanker.
Ze heeft haar gevecht heel moedig gestreden. Els was iemand met een groot hart. Ze stond altijd klaar om te helpen, kon genieten van de kleine dingen, goedlachs, ... Kortom, ze was een geweldige vrouw.

  • Na haar overlijden heb ik me voorgenomen om een marathon te lopen ter ere van haar. Op 22 maart 2018 is het zover. Ik neem deel aan de marathon van Antwerpen. Om Els te eren maar ook om alle mensen die nog strijden, gestreden en gewonnen hebben of zoals Els hun strijd niet hebben kunnen winnen een hart onder de riem te steken wil ik de marathon lopen ten voordele van Kom op tegen kanker. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan onder andere kankeronderzoek, hulp aan mensen die ziek zijn en minder middelen hebben, vakanties voor zieke kinderen, ...
  • Dit geeft mij een extra boost om er voluit voor te gaan en om op moeilijke momenten niet zomaar op te geven, want mensen die vechten tegen kanker kunnen ook niet zomaar opgeven. Zij moeten blijven vechten, blijven doorgaan. Het zou mij enorm helpen en het zou mij heel gelukkig maken, mochten jullie mij willen sponsoren door een gift te doen aan Kom op tegen Kanker. (Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

    Alvast heel veel dank aan allen die een steentje willen bijdragen! Dikke kus en knuffel!
Een organisatie van Marathon voor Els

Help mee

Doe een gift!