Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110014529 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

De Global Mala is voor ons een manier om onze jongste dochter Lien te herdenken die op 19/11/2014 haar meer dan moedige strijd tegen kanker verloor.

Via dit jaarlijkse evenement (klik hier naar de affiche) waar Lien in het verleden ook steeds actief aan deelnam - willen wij op een positieve manier geld bij elkaar krijgen voor een voor haar heel belangrijk doel: de strijd aangaan tegen kanker!

Tijdens deze yogasessie herdenken we zeker niet alleen Lien, maar willen we ook een hart onder de riem steken voor zovelen die ook vechten of gevochten hebben tegen deze ziekte. Daarom hopen wij weerom op jullie massale aanwezigheid die dag, niet enkel om een deugddoende yogales te volgen maar ook om samen ons verdriet te kunnen en mogen tonen.

Dit jaar gaat Global Mala door op zaterdag 11/11/2018 in de sporthal van Breeven van 10u tot 12u. Zoals bij de voorbije edities nodigen we iedereen uit om mee te doen met een rustige yogales voor iedereen, van beginner tot gevorderde. We maken er samen een mooie warme voormiddag van.

Kinderen tot 10 jaar krijgen een yogales speciaal voor hen!

  • De opbrengsten gaan volledig naar Kom op tegen Kanker. Je bent vrij om te doneren wat je kan missen. Onze advies deelnameprijs voor volwassen is evenwel €12,00 ; voor kinderen tot 10 jaar €10,00. Je kan je uiteraard ook steeds laten sponsoren voor je deelname aan deze actie.
  • Inschrijven kan via de link die vermeld staat op de site van Top Vorm : www.topvorm.be.
Een organisatie van Kom Op Tegen Kanker Comite Bornem

+32 3 890 69 07

martine.vangucht@bornem.be

Meer acties in de buurt

Alle Acties
15 november - 18 november, Sint-Katelijne-Waver
Door: Elzestraat Leeft

Help mee

Doe een gift!