Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110182793 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Koen en Geert Laenens zijn geen groentjes als het op de Dodentocht aankomt: allebei bereikten ze al vier keer de finish na 100 kilometer stappen. Om hun tochten extra zin te geven, lieten ze zich bij enkele van hun deelnames sponsoren voor een goed doel – dat was telkens Kom op Tegen Kanker. Want zoals zo velen zijn ook Koen en Geert van zeer nabij op een heel harde manier geconfronteerd met kanker: in 2007 overleed hun vader aan de gevolgen van een hersentumor.

 

Koen stapte zijn eerste Dodentocht in 2007, twee weken later al moest hij afscheid nemen van zijn vader. In 2008 stapten Geert en Koen samen, als eerbetoon aan hun vader. Ze konden toen een mooie som voor Kom op Tegen Kanker bijeen stappen, en dat was een belangrijke stimulans tijdens hun tocht. Kort daarna moest Koen ook afscheid nemen van zijn schoonvader: ook hij overleed aan de gevolgen van kanker. Deze zomer is het de beurt aan Geerts schoonfamilie: bij zijn schoonmoeder werd borstkanker vastgesteld. Zij onderging ondertussen een operatie en is net met volle moed en veel hoop aan een chemobehandeling begonnen; nadien zullen ook nog bestralingen volgen.

 

Als eerbetoon aan hun vader en aan Koens schoonvader en om Geerts schoonmoeder te steunen, willen Geert en Koen dit jaar voor de vijfde keer 100 kilometer stappen. Dit jaar ook neemt Evi De Bruycker deel, een nichtje van de schoonmoeder van Geert. Voor haar is het de eerste keer, en ze schaart zich met overtuiging achter Kom op Tegen Kanker als goed doel.

 

Dat Geerts schoonmoeder, en met haar zoveel anderen, de toekomst met hoop tegemoet kunnen zien ondanks hun kankerdiagnose, is te danken aan de alsmaar betere behandelingen die zij kunnen ondergaan, aan onze gezondheidszorg, aan de talloze lieve en gedreven artsen en verpleegkundingen. En dit alles is mogelijk, onder andere maar in belangrijke mate, door Kom op Tegen Kanker.

 

Geert, Koen en Evi willen daarom hun uiterste best doen om 100 kilometer af te leggen en bij elke kilometer telkens wat meer fondsen in te zamelen om de prachtige werking van Kom op Tegen Kanker te steunen. Jullie bijdrage en aanmoedigingen zullen hen ongetwijfeld door de moeilijke momenten onderweg helpen. Hopelijk kunnen ze samen na hun deelname een mooie som aan Kom op Tegen Kanker overmaken.

 

Evi, Koen en Geert, en hun families, zijn jullie dankbaar voor elke bijdrage!

Een organisatie van Actie Dodentocht

Help mee

Doe een gift!