Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110303427 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Wij zijn Sven en Jolien, 2 jaar getrouwd en inmiddels reeds 11 jaar samen. Wat 2 jaar geleden een prachtige dag moest worden, eindigde grotendeels in mineur doordat het onvoorspelbare beest ‘kanker’ de kop opstak bij de mama van de bruid. Ondertussen heeft deze supermama al vele watertjes doorzwommen maar kan ze, dankzij haar ongekend positivisme en de huidige wetenschap, zeggen dat zij stabiel is.

Zij en zoveel anderen vechten elke dag even hard en houden de moed hoog, ondanks de reële ongemakken en mindere dagen. Zo zijn zij een voorbeeld voor ons en iedereen die met ‘het beest’ te maken krijgt, zowel dichtbij als ver weg. Daarom was het voor ons een evidentie om onze uitdaging van dit jaar, nl. de Dodentocht mee (en hopelijk uit) stappen, te wijden aan Kom op tegen Kanker!

Graag zouden wij hiervoor zoveel mogelijk centjes inzamelen omdat we zelf maar al te goed beseffen hoe belangrijk het is dat er blijvend onderzoek gedaan wordt. Wat vroeger onmogelijk geacht werd, is ondertussen wel al vaak een optie dus we zijn er ten stelligste van overtuigd dat dit alleen maar de positieve kant kan uitgaan! Vandaar nu deze warme oproep om ons te steunen in onze lange tocht ! Het liefst zouden we een bijdrage per kilometer ontvangen (die dan na de Dodentocht kan gestort worden, wanneer het aantal kilometers gekend is) maar ook een vast bedrag, gewoon om ons te steunen tout court, is zeker welkom!

Je mag gerust ook één van beide sponsoren maar dan moet je dit duidelijk op voorhand vermelden zodat alles duidelijk is wanneer het totaal aantal kilometers per persoon gekend is. Wij willen jullie alvast superhard bedanken en hopelijk kunnen we een mooi centje verzamelen in de strijd tegen kanker: Een strijd die we uiteindelijk gaan winnen, daar zijn we rotsvast van overtuigd!

Liefs, Jolien & Sven

Een organisatie van Jolien & Sven will never walk alone

Help mee

Doe een gift!