Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110301508 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Hebt u een hart voor muziek en/of een hart voor een goed doel zoals Kom op tegen Kanker? Dan nodigen wij u hierbij graag uit op één van de onderstaande benefietconcerten.

In een samenwerking tussen de Academie Haspengouw Podium, de Genkse Academie voor kunst, het Stedelijk Conservatorium Hasselt en de Pieter-Jan Van Paesschenkoren Zonhoven organiseren wij 2 benefietconcerten ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Deze concerten vinden plaats in:
Zonhoven op zondag 22 april 2018 om 15u in zaal Tentakel, Kneuterweg 2

Sint-Truiden op vrijdag 27 april 2018 om 19.30u in de academiezaal van de Academie Haspengouw Podium, Plankstraat 18. 

Tijdens ieder concert zal u op muzikaal vlak verwend worden met een mengeling van koor-, ensembles- en solo-nummers zang, afgewisseld met een aanbod van piano- en Keltische harpstukken gebracht door enkele leerlingen van de verschillende academies.

Uw aanwezigheid en steun betekent niet alleen veel voor alle deelnemers die het beste van zichzelf voor u willen brengen. De vereniging Kom op tegen Kanker is u daarenboven eveneens dankbaar.

Uitkijkend naar onze ontmoeting, verblijven wij nu reeds als samenwerkende verenigingen, Met dank en met muzikale, vriendelijke groeten

Een organisatie van Benefietconcert AH Podium/GA-Genk/SC Hasselt/PJVPkoren

Help mee

Doe een gift!