Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110307669 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Om hun 25-jarig jubileum te vieren, organiseert de melkvee/ijsboerderij 'Het Boerenijsje' deze zomermaanden een maïsdoolhof waarvan de opbrengst integraal aan Kom op tegen Kanker geschonken wordt.

Enkele enthousiaste medewerkers werkten een leuke zoektocht uit vol met weetjes om de wandeling interactiever te maken. Iedereen leert wat bij over het boerenleven en maakt uiteindelijk kans op een mooie prijs. Jong en oud, iedereen is welkom!

PRAKTISCH

  • Je kan Bella's Maïszoektocht bezoeken van donderdag 12 juli tot en met zondag 2 september 2018, op weekdagen van 12u tot 18u, tijdens het weekend van 10u tot 18u.
  • Start In de cremerie: meld je je aan, betaal je inkom ten voordele van het goede doel en in ruil ontvang je je deelnameformulier waarna je dan te voet op onze boerderij naar ons maïsveld wandelt.
  • Inkom volwassenen: € 5 Inkom kinderen tot 12 jaar: € 3 Per deelnemer ontvang je een CLICS-blokje waarmee iedere bezoeker mee bouwt aan de 2D boerderijdieren van CLICS. Wij hopen ze allemaal te kunnen bouwen! Uiteraard starten we met Bella de koe.
  • Einde: na een uurtje te hebben gewandeld, kom je terug aan op de boerderij. Je deelnameformulier drop je in de brievenbus en wie weet maak jij wel kans op een prijs! Nadien kan je lekker vertoeven op het terras!
  • Iedereen is ook vrij om een vrije gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker: BE03 4886 6666 6684 met volgende vrije mededeling: 110307669 + GIFT. Vanaf € 40 ontvangt u een fiscaal attest
Een organisatie van Aertsen Jan - Het Boerenijsje

Help mee

Doe een gift!