Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110301811 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stefan en één van mijn grote passies is bergen beklimmen in de Nepalese Himalaya. Zo heb ik reeds Island Peak, Mera Peak en Ama Dablam beklommen, alle boven de 6000 m hoogte. Ik heb ook in het verleden vele prachtige trekkings ondernomen in verschillende valleien in Nepal, waardoor ik goed vertrouwd ben met de cultuur, de natuur en de gewoonten in de Himalaya en de sherpa-bevolking.

  • In oktober 2018 plan ik om voor de eerste keer in mijn leven de 7000 m te overschrijden, namelijk om de Baruntse (7129 m) in Nepal te beklimmen. Ik sluit me niet aan bij een grote commerciële expeditie maar organiseer zelf de expeditie in samenwerking met een Nepalese sherpa, zoals ik eerder ook enkele vroegere expedities heb georganiseerd.
  • Ik wil tevens een goed doel koppelen aan mijn expeditie. Ik heb gekozen om Kom op tegen Kanker te steunen. Ik vind namelijk dat er een zeer grote symmetrie is tussen de strijd tegen kanker en het klimmen op grote hoogte. Beide vereisen een geweldig doorzettingsvermogen en de moed erin blijven houden en blijven volharden in moeilijke momenten.
  • Ik zou het enorm waarderen als jullie mij willen sponsoren door een gift te doen aan Kom op tegen Kanker. Je kan de actie steunen door een klik op de knop hierboven "steun deze actie" en doe vervolgens online een gift. Een andere mogelijkheid is het uitvoeren van een overschrijving. Dit doe je op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE03 4886 6666 6684. Gelieve mijn actienummer "110301811" en het woord "gift" te vermelden bij de niet-gestructureerde vrije mededeling. Het overgeschreven bedrag komt dan automatisch bij de opbrengst van de actie “BARUNTSE-expeditie Nepal 2018” ten voordele van Kom op tegen Kanker. Vanaf 40 EURO per jaar is zo een gift fiscaal aftrekbaar.

Alvast bedankt aan allen die dit project een duw in de rug willen geven ! Met sportieve groeten Stefan

Een organisatie van Baruntse expeditie Nepal 2018

Help mee

Doe een gift!