Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110302013 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

René Vermeulen en Jeroen Maes zijn in Kruibeke vooral bekend van hun jaarlijks pop-up café, maar nu de kaap van dertig jaar eraan komt, wilden ze eens iets anders ondernemen.

"Het uitgangspunt was in de eerste plaats dat al de extra kilootjes er voor ons dertigste levensjaar terug afgetraind zouden zijn. Nu we alle twee papa zijn geworden, leek het ons hoog tijd om het over een andere boeg te gooien. Genoeg gekke feesten gegeven, genoeg gerstenat gevloeid. In de eerste plaats zochten we dus wel degelijk een uitdaging, om daarna terug zonder schroom hippe selfies te kunnen posten van onze ontblote bast op de sociale media."

De gepaste uitdaging vonden ze in de Ultratrail, georganiseerd door 'The Arctic Triple': een zeer pittige loopwedstrijd van 24 km in het gebergte van de Lofoten, een eilandengroep in het noorden van Noorwegen.

"Tijdens een brainstormsessie op café kwamen we op de ludieke woordspeling van 'Kust allemaal ons Lofoten' en volgde het idee om Kom op tegen Kanker te steunen, en meer aandacht te vestigen op het onderzoek en de behandeling van teelbalkanker, een ziekte die nog te vaak in de taboesfeer zit. Onze campagne is dan wel met een kwinkslag, het is ons zeker ernst wat het goede doel betreft. En ook de uitdaging nemen we ernstig. Niemand minder dan wereldkampioen duatlon Koen Maris is onze coach!"

Op 2 juni gaan René en Jeroen de strijd aan in de Noorse bergen. Intussen worden er wel nog sponsors gezocht om de kleurrijke outfits mee vorm te geven. Wie een plaatsje wil bemachtigen op het lijf van een van beide heren, kan zich aanmelden via www.kustallemaalonslofoten.be

Wil je René en Jeroen steunen met een gift, dan kan dit via de 'steun deze actie' knop.

Een organisatie van Kust allemaal ons lofoten

Help mee

Doe een gift!