Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110299080 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Beste Om(w)armers,

Op mijn verjaardag had ik alles wat ik maar kon wensen. Een (bijna) gezonde papa, thuis.
Dit mede dankzij recent kankeronderzoek.

Mijn vriendinnen en ik willen graag iets terug doen. Wij willen de strijders van vandaag trekken naar hoop en moed. Want zo’n strijd is lang en zwaar als je er alleen voor staat.

Op zaterdag 30 juni trekken wij vanuit Overijse centrum naar Leuven (Gasthuisberg), via een uitgestippeld traject van 50 km. Wij dragen gedurende deze tocht een groot hart met ons mee als teken van onze actie. Dit hart willen we brengen naar zij die elke dag vechten.

Wat kan jij doen? Heel simpel. Steun onze actie door een bedrag naar keuze te storten op het rekeningnummer van vzw ‘Kom op tegen kanker’ (BE03 4886 6666 6684) met als vrije mededeling ‘110299080 + GIFT’. Dit is de code van ‘Ik om(w)arm je’. Op die manier steun, help, trek jij mee.

Je kan ons contacteren voor verdere vragen via het facebook evenement ‘Ik om(w)arm je’ of via het email adres : ikomwarmje@hotmail.com
Alvast bedankt.

P.S.: Voor een bijdrage van 40 euro of meer op jaarbasis aan Kom op tegen Kanker krijgt je als donateur een fiscaal attest. Daarmee wordt de gift voor 45% fiscaal aftrekbaar. Dit attest krijg je per post opgestuurd na het doneren.

Hella Willems, Lotte Verlinden, Jiska De Veen, Tosca Meylemans, Helene Schelfhaut, Marieke De Clercq, Amber Vandermeersschen en Sylvie Schelfhaut

Een organisatie van Ik om(w)arm je

Help mee

Doe een gift!