Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110299080 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Beste om(w)armers
Hulp vragen kost energie. Wij willen hen, die strijden tegen kanker, een stapje voor zijn, dat zij die het nodig hebben mee getrokken worden.

Op 30 juni TREKKEN we met zeven jonge dames van Overijse centrum naar Leuven, Gasthuisberg, en terug om een groot hart te brengen aan zij die dagelijks vechten tegen kanker. Dit is een uitgestippeld traject van 50 km, die wij willen stappen en waarin jij mee kan helpen. Voor elke donatie dat gedaan wordt voor ‘Kom op tegen kanker’ stappen we een kilometer. Het bedrag dat gestort wordt, is zelf in te vullen.

Wat kan jij doen? Heel simpel. Stort een bedrag naar keuze op het rekeningnummer van vzw ‘Kom op tegen kanker’ met als vrije mededeling ‘CODE’. Dit is de code van ‘Ik om(w)arm je’. Op die manier steun, help, trek jij mee. Alvast bedankt.

Marieke De Clercq, Amber Vandermeersschen, Hella Willems, Lotte Verlinden, Jiska De Veen, Tosca Meylemans, Helene Schelfhaut

"Plots ben ik haar, haar-vast aan lood fijntjes, kleintjes, met zoiets groot Het pakt op mijn adem Het klimt in mijn strot. Breng me een sleutel, ik voel me op slot. Ik stel je een vraag Het antwoord ligt open…. Kam je me door, maar knip me niet Dan ben ik klein, zo ben ik niet. Nee Ik ben groot, sterk, zoals tevoren Nu voel ik me gewoon even bevroren. Ontdooi je me dan of warm je me op? Steek me liefst niet aan dan verdwijn ik als nog. Koel je me af, maar doorspoel me niet Dan dans, kronkel, knoop ik in een nest zonder controle Hoe ontwar ik nu best? Vind mee mijn woorden. Licht je me op, maar gooi me niet weg De wind als furie Luistert niet naar mijn zeg. Nee Til me Trek me Dan zie ik hoe sterk ik als haar mee v(l)echt Ik sta recht en volg Ik weet nu hoe Samen komen we daar."

Helene S.

Een organisatie van Ik om(w)arm je

Help mee

Doe een gift!