Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110295545 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Gedurende deze 4 dagen is er in de Sint-Augustinuskerk (Elzestraat) een gratis tentoonstelling voorzien over de geschiedenis van Sint-Katelijne-Waver.

 • Op donderdag 15 november zal er een openingsreceptie plaatsvinden voor de vrijwilligers, sponsors, ...
 • Op vrijdag 16 november organiseert Chiro Elzestraat een kwis in de tent voor de Kerk.

  Inschrijven kan vanaf 14 mei 2018 (vanaf 12u) op het mailadres: kwiselzestraat@gmail.com. Ploegen bestaan uit minimum 3 en maximum 5 personen. Meer info ook mogelijk via het mailadres. Prijs 15 euro per tafel. (Betaling = bevestiging inschrijving).

 • Op zaterdag 17 november om 20u staat er in de Sint-Augustinuskerk zelf een mooi winterconcert gepland. Optredens van: =>"down the track" olv Jack Motmans =>Wim Soutaer Live!
 • Op zondag 18 november hebben we onze familiedag: Van 10u tot 12u: een misviering in de kerk, opgeluisterd door een gospelkoor. Vanaf 8u: een fiets- en wandeltocht en in de tent nog een paar activiteiten zoals grimeurs, voetverzorging,…
  Tijdens de dag voorzien wij in de nodige pistolets, soep, pannenkoeken, enz. … Het avondprogramma op zondag (start 20u) is een Comedy parade, eveneens in de kerk, met deelname van Mc Soe Nsuki, Jasper Posson (winnaar Lunatic Comedy Award 2017), Tom Bibo en Jens Dendoncker. Kaarten voor de beide optredens (winterconcert of Comedy Parade of combiticket) zullen beschikbaar zijn vanaf mei 2018.
  Tickets voor 17 en 18 november kunnen via deze link besteld worden: https://www.event-tickets.be

   

Een organisatie van Elzestraat Leeft

Meer acties in de buurt

Alle Acties
08 december - 09 december, Vilvoorde
Door: Actie Micheline Beevers
01 december, Hingene
Door: Kom Op Tegen Kanker Comite Bornem

Help mee

Doe een gift!